17 de set. 2014



Convocatòria d’Assemblea General de l’AMPA

Benvolgudes famílies,  
                                                                                                                   
EL SERVEI DE MENJADOR POT DESAPARÈIXER                                
L'ACOLLIDA MATINAL POT DESAPARÈIXER
LES EXTRAESCOLARS PODEN DESAPARÈIXER

La presidenta, la tresorera i el secretari de l’AMPA, deixen el càrrec per motius personals i / o laborals, fet que provoca que la junta directiva de l'AMPA s'hagi de renovar per continuar amb l'activitat de l'associació.
Si aquesta renovació no fos possible perquè cap membre de l'associació no es presentés per ocupar els càrrecs vacants, (president, tresorer i secretari) provocaria la dissolució de l'associació i totes les activitats que depenen d' ella, com ara l’acollida matinal, les activitats extraescolars, el menjador, la reutilització de llibres de text, la celebració de festes, la biblioteca escolar...
PER EVITAR QUE AIXÒ PASSI, tots els pares i mares podeu formar part d'aquesta junta directiva i presentar-vos als càrrecs vacants, el proper dijous 2 d'octubre. De com fer-ho us ho podem explicar si us poseu en contacte amb nosaltres a l’AMPA de dilluns a dijous de 16:30 a 18h. i/o en el nostre correu electrònic ampagaudi@gmail.com


Per tot això, ens plau convocar-vos a l’assemblea general de l’AMPA que tindrà lloc el dijous 2 d’octubre de 2014, a la biblioteca de l’escola a les 17h.

amb l’ordre del dia següent:

1. Aprovació de comptes curs 2013-2014.
2. Aprovar la renovació de càrrecs de la Junta Directiva de l’AMPA de: president/a, secretari/a i tresorer/a.
3. Designació de vocals de la Junta.
4. Precs i preguntes.

S'organitzarà servei d'acollida durant l'assemblea. Si algú ho necessita que ho demani a l’AMPA fins al dimarts 30 de setembre, de dilluns a dijous de 16:45 a 18h.


En cas de no poder assistir a l’assemblea convocada pel dijous 2 d’octubre de 2014 podeu delegar el vot i així participar en la presa de decisions inclosa a l’ordre del dia.
La persona delegada queda així autoritzada per votar en tots els punts exposats de l’assemblea, sempre i quant aporti aquest document signat.
 


Us esperem
Sant Feliu de Llobregat a 17 de setembre de 2014.

0 Comments: