19 de des. 2012

Festa de Nadal el divendres 22 de desembre

Aquest divendres, 21 de desembre, a partir de les 17 h tindrà lloc al pati de l'escola la Festa de Nadal de l'AMPA.

La celebració començarà amb uns tallers de manualitats de decoració nadalenca. Comptarem amb la participació de la Xarxa del Barri La Salut que ens explicaran com fer un arbre de Nadal a partir d'ampolles de plàstic buides. Recordeu que el dissabte 22, a les 18.30 h, es farà l'encesa d'aquest arbre a la plaça de la Salut.

Després dels tallers hi haurà les actuacions dels grups de gimnàstica rítmica de l'escola i també dels nens i nenes que fan ball modern i que es presenten sota el nom de Pocket's.

En acabat, xocolatada per tots els nens i nenes de l'escola (aquest any, la crisi ens obliga a reduir la despesa i no hi haurà xocolata per als adults) i la visita del Pare Noel!!

Durant la festa, l'AMPA rifarà dos lots de pernils de reserva amb embotits ibèrics. Molta sort i bon Nadal!

17 de des. 2012

Últim dia candidatures al Consell Escolar

Avui dilluns 17 de desembre és l'últim dia perquè els pares/mares de l'escola puguin presentar les seves candidatures per formar part del Consell Escolar de l'escola. Si us hi voleu presentar, demaneu l'imprès de sol·licitud a secretaria i porteu una fotocòpia del DNI/NIE i una fotografia de carnet.

El Consell Escolar és l’òrgan de participació i de decisió en el qual es troben representats tots els sectors de la comunitat educativa: professors, pares/mares, personal d'administració i serveis, l'equip directiu i l'Ajuntament.

Les votacions per elegir els pares/mares representants seran el 16 de gener. Animeu-vos a participar!!

16 de des. 2012

L'escola Gaudí ja té el seu propi bloc

Des de fa uns dies l'escola Gaudí disposa de bloc propi. Aquest nou espai a la xarxa se suma a la llista de blocs de la nostra escola que a part del bloc de l'AMPA compta també amb blocs per a cadascun dels cursos.

Ara, amb el bloc de l'escola, el centre tindrà el seu propi espai a Internet on publicar les informacions d'interès per a les famílies. Podeu seguir-lo a http://escolagaudi.blogspot.com

9 de des. 2012

Preparem la Festa de Nadal!!

Des de l'AMPA estem començant a preparar la Festa de Nadal que, com cada any, la nostra associació organitza al pati de l'escola. La festa serà el divendres 21 de desembre.
 
Per tal de dur a terme la celebració necessitem l'ajuda de pares i mares que vulguin col·laborar en el muntatge i la preparació de la festa. Per parlar del tema, estudiar idees i posar-nos a treballar, el proper dimarts, 11 de desembre, a les 16.30 h. tots i totes les que esteu disposats a fer un cop de mà passeu-vos pel despatx de l'AMPA.
 
Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Col·laboreu en la construcció d'un arbre de Nadal fet amb ampolles de plàstic a la plaça de la Salut

Les entitats i col·lectius que formen part de la Xarxa de barri la Salut, entre les quals hi ha l'AMPA de la nostra escola, estan treballant per construir un arbre fet amb ampolles de plàsti a la plaça de la Salut amb l'objectiu de fer viure amb més intensitat l'esperit nadalenc al veïnat.
L'objectiu és fer un arbre de Nadal utilitzant unes 400 ampolles de plàstic buides, d'1,5 o de 2 litres de capacitat. Per aquest motiu, ja fa uns dies que s'han instal·lat punts de recollida dels envasos en diferents entitats del barri i també a la nostra escola. Col·laboreu en la iniciativa i porteu ampolles, es poden portar fins al dia 21 de desembre.
 
El dissabte 22, de desembre a partir de les 10.30 h es treballarà per finalitzar el muntatge de l'arbre. A les 17 h hi haurà un taller per fer garlandes per decorar l'arbre i a les 18.30 h es farà l'encesa de les llums, visitarà la plaça el Pare Noel i hi haurà xocolatada, a més de l'actuació dels grups de ball Pocket's. El dijous 27, a les 10.30 h es farà un altre taller de guarniments de Nadal.

 
 

4 de des. 2012

Bona resposta del Mercat anticrisi a la plaça de la Vila


L'AMPA va participar el passat dissabte 1 de desembre en el Mercat anticrisi, solidari i d'intercanvi, celebrat a la plaça de la Vila en el marc de la Setmana dels Drets Humans. Vam posar una parada per intentar vendre els materials que ens van quedar després del Mercat de 2a mà que vam fer a l'escola el dia 23 de novembre.

Malgrat el fred que ens va congelar mans i peus (a les 9 h del matí estàvem a 3º!!) la iniciativa va anar força bé. Vam aconseguir vendre força llibres, joguines, motxilles i altres estris per valor de 132 €.  Aquesta quantitat cal sumar-la als 365 € que finalment es van recaptar amb el mercat de 2a mà, així que en total disposem de pràcticament 500 € que donarem a l'escola per a la compra de material.
 
Moltes gràcies a tots i totes per la vostra col·laboració!! Tant bon punt fem el lliurament dels diners i coneixem el seu destí, us ho farem saber.