25 de nov. 2012

Èxit del Mercat de 2a mà solidari

La primera edició del Mercat de 2a mà solidari el divendres, dia 23 de novembre passat, va ser tot un èxit. Les famílies es van apropar a les paradetes muntades per remenar i comprar algun dels objectes cedits pels pares i mares de l'escola. De 0,50 cèntims fins a 10 euros eren els preus que tenien les joguines, llibres, xandalls, material escolar, material de la llar, disfresses, peluixos, nines, pilotes i altres objectes.

Els pastissos que van fer algunes famílies i que es van vendre a porcions per 50 cèntims es van acabar de seguida. Sembla ser que a l'escola Gaudí hi ha molt bons pastissers i pastisseres, i molts golafres que els hi encanta tot allò que sigui dolç. Així que no es descarta repetir aquesta iniciativa tant menjívola.

Els prop de 250 euros recaudats durant el Mercat es donaran a l'escola per tal d'invertir-ho en material que li calgui al centre. Gràcies a tots els que vau participar, tant en l'organització, com en la compra d'algun objecte!!
 



2 Comments:

Eva said...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Eva said...

Gracias a todos.
A los que donasteis objetos, a los que comprasteis alguna cosilla, a esas cocineras de deliciosos bizcochos y por supuesto a todos los que habéis dado vuestro tiempo e ilusión para que este proyecto se haya podido realizar ·_^