22 de maig 2012

VAGA D'ENSENYAMENT EL 22 DE MAIG

L'equip educatiu de l'escola ens ha fet saber que s'afegeix a la vaga convocada pel  sector de l'educació per aquest dimarts 22 de maig en contra de les mesures plantejades pel ministre Wert i per la consellera Irene Rigau. Per tant, aquest dia, exercint el seu dret a vaga, diversos professors i professores no aniran a l'escola i no hi haurà classe. En concret, els alumnes de P3, P4A, 3rB, 4tA i els alumnes que reben suport de les USEEs no tindran classe. L'escola ens demana a les famílies que, en la mesura del possible, no portem als nostres fills i filles a l'escola en solidaritat amb el professorat que aquest dia exerceix el seu dret a vaga.
Us recordem algunes de les mesures que han acordat establir per l'any vinent des del Departament d'Educació i amb les que l'AMPA del Gaudí tampoc està d'acord:

 - Nomenament de mestres substituts només en cas de malaltia de més de 10 dies.
- Augment d'hores lectives del professorat, amb una probable reducció de plantilla al centre.
- Augment del nombre màxim d'alumnes per classe (28).

Aprofitem per convidar a tothom a la manifestació que començarà a la plaça de Catalunya a les 12.30h del dimarts 22 de maig a Barcelona.

Us adjuntem aquí el Manifest que el professorat ha elaborat i que es va llegir durant l'acte de cloenda de les Jornades Culturals, el passat divendres 18 de maig.

NO A LES RETALLADES EN EDUCACIÓ, LLUITEM PEL FUTUR DELS NOSTRES FILLS I FILLES!! 

0 Comments: