26 d’oct. 2011

CRITERIS D'AVALUACIÓ

Us adjuntem a continuació una sèrie de documents on s'especifiquen els criteris d'avaluació que té en compte el professorat de l'escola Gaudí a l'hora de valorar l'evolució dels alumnes en les diferents assignatures i cicles.

Hi ha quatre documents, atenent als criteris establerts per als diferents cicles educatius: educació infantil (de P3 a P5); cicle inicial (1r i 2n); cicle mitjà (3r i 4t) i cicle superior (5è i 6è).

FESTA DE HALLOWEEN

Aquest dijous, 27 d'octubre, l'AMPA ha organitzat una Festa de Halloween per a tots els nens i nenes de l'escola. La celebració, que començarà a les 17.45 h, tindrà com a principal atractiu un túnel del terror ple de sorpreses que hauran de travessar els més valents del Gaudí. El túnel s'instal·larà a la planta baixa del centre, just en el passadís on es troba la biblioteca i l'aula de P3. Tot i que es tracta d'una atracció per a infants, potser alguns nens i nenes tindran por de passar pel túnel. En aquest cas, els pares o les mares o qualsevol altre adult, els podrà acompanyar.

La festa comptarà també amb l'actuació dels nens i nenes que fan ball com activitat extraescolar a l'escola Gaudí. Disfressats per l'ocasió ens deixaran bocabadats amb els seus moviments... Si no plou, l'actuació es farà al pati.

L'AMPA convida a totes les famílies a gaudir de la festa i venir disfressat al més pur estil Halloween!!

3 d’oct. 2011

DOCUMENTS DE L'ESCOLA

Us adjuntem a continuació diferents documents de l'escola que són d'interès per a les famílies:DOSSIER DEL CURS: document que recull les principals normes de funcionament del centre, aspectes organitzatius, serveis de l'escola, equip de professorat i el calendari escolar i de celebracions.

PROJECTE EDUCATIU:
document on s'especifiquen els objectius pedagògics, institucionals, administratius, humans i de serveis de l'escola.

PLA DE COHESIÓ AMBIENTAL i PLA D'ACCIÓ: aquests dos documents, que es van aprovar en el Consell Escolar de juliol de 2011, constitueixen el pas previ per a la incorporació de l'escola Gaudí al programa d'Escoles Verdes de la Generalitat. La sol·licitud del centre per adherir-nos al programa ha estat acceptada i la previsió és que ens lliurin el distintiu d'Escola Verda el proper mes de desembre. El distintiu no és una recompensa a les tasques realitzades sinó la visualització d'un compromís de futur. Precisament en el Pla de Cohesió Ambiental i en el Pla d'Acció es concreten les línies estratègiques de desenvolupament del projecte al nostre centre i també les diferents actuacions en l'àmbit mediambiental a dur a terme en els propers quatre cursos.

DRETS I DEURES DE L'ALUMNAT: En el Consell Escolar d'octubre de 2011 es van aprovar els articles que fan referència als Drets i deures de l'alumnat i a la gestió de les conductes i actes contraris a la convivència, inclosos en el marc de les Normes d'Organització i Funcionament del Centre (NOFC).CRITERIS D'AVALUACIÓ: Podeu consultar els establerts pels diferents cicles.

ESTRUCTURA ORGANITZATIVA DEL CENTRE: Document aprovat en el Consell Escolar de maig de 2013.