28 de gen. 2011

POSEM AL VOSTRE ABAST UN NOU SERVEI TECNOLÒGIC

Des de l'AMPA del Gaudí hem fet un nou pas endavant en l'aprofitament de la tecnologia i hem creat una pàgina nova a Internet que es diu: www.netvibes.com/ampagaudi.

Per explicar-ho fàcil, us direm que accedint en aquesta pàgin podreu tenir una visió ràpida de tots els blocs de les classes del Gaudí, sense necessitat d'haver d'entrar a cada bloc d'un en un. Vaja, ho podríem definir com si fos l'univers de blocaires del Gaudí reunits en una mateixa pàgina.

En la mateixa pàgina hem creat també un apartat que permet seguir els blocs d'altres AMPA's d'escoles de Sant Feliu. Hi ha moltes activitats de les AMPA's que són obertes a tots els pares i mares, independentment de l'escola on vagin els seus fills.

Així que esperem que trobeu interessant aquest nou servei que anirem ampliant a poc a poc amb nous enllaços d'interès. Aprofitem per agrair als tècnics i assessors del servei Sant Feliu On Line de Sant Feliu (http://santfeliuinnova.blogspot.com) per haver-nos ajudat a configurar la pàgina! Gràcies Alfons i Pablo pel vostre suport!

26 de gen. 2011

JORNADA DE PORTES OBERTES

El proper dimarts, 1 de febrer, a les 17.30 h se celebrarà a la nostra escola la tradicional jornada de portes obertes amb motiu de la campanya d'escolarització 2011-2012. Tots els pares i mares amb infants que el curs vinent hagin de començar a P3 tenen una bona oportunitat per conèixer com és l'escola Gaudí, el seu projecte educatiu, les seves instal·lacions, el professorat, i com no, l'AMPA!

El proper curs, lamentablement, la nostra escola tornarà a tenir només una línia de P3, la qual cosa ens sap molt de greu per tot el que representa pel centre aquesta pèrdua d'alumnes i, també perquè hi haurà menys famílies que altres anys que puguin portar els seus fills i filles al Gaudí. Però al marge d'això, a tots els pares i mares us aconsellem que visiteu el màxim d'escoles de Sant Feliu abans de fer la preinscripció. És important que pugueu comparar els diferents centres i comprovar per vosaltres mateixos com funcionen. Trobareu més informació sobre les portes obertes a les escoles a la web de l'Ajuntament (http://www.santfeliu.cat/).

Us garantim que el Gaudí és una bona elecció! Us esperem a tots!

5 de gen. 2011

COMENCEM L'ANY SENSE POLLS

Recordeu el paper que els vostres fills i filles van portar a casa l'últim dia de classe abans de Nadal? Sí, sí, allò de la campanya 'Comencen l'any sense polls', efectivament!


És molt important i convenient que reviseu els caps dels vostres infants abans de tornar a les aules el proper dilluns 10 de gener. Si trobeu polls o llémenes feu el tractament de farmàcia per eliminar els paràsits. Feu-ho si us plau pel bé dels vostres fills i filles i pel de tota la comunitat educativa del centre.

Per si no trobeu el paper, aquí us el podeu descarregar.

I per cert, molt bona entrada d'any 2011!!